Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Verkeerde Henk

    Dat is allemaal onrealistisch. Het stadion moet commercieel worden uitgebuit want Ado heeft die sponsorgelden gewoon hard nodig. Alleen als ze dat goed willen doen moeten ze het niet in de marge zoeken zoals nu met Werktalent maar investeren in het aantrekken van een kapitaalkrachtige en al een sponsor met een merknaam en die zijn er in Den Haag echt wel.

    Reply
    1. 1.1

      Mw

      Blijf maar lekker dromen. Ik heb het al eerder gezegd; geen enkel weldenkende onderneming in of om Den Haag gaat of laat zijn naam te grabbel gooien aan onze FC. Dat is de realiteit van het onbehagen wat door zich supporters noemend rel tuig de afgelopen decennia voor de buitenwereld is gecreëerd. Dat wordt niet teniet gedaan door een berenactie. We mogen blij zijn als een bedrijf ver van onze regio zijn naam op het dak zet. Het grote geld is en wordt niet aan onze club besteed. Daarvoor zijn de risico’s op rellen en andere dreigingen veel te groot.

  2. 2

    Ton

    Wat mooie namen voor het stadion zijn Verkeerde Henk, Heeljereetvol of Bas1968!

    Reply
    1. 2.1

      Ton

      Ik zelf zou kiezen voor Heeljereetvol!
      De tegenstanders scheiten al in hun broek als ze tegen ons moeten spelen met deze naam op het stadion!💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

  3. 3

    Verkeerde Henk

    Het kunnen wel leuke en grappige namen zijn en misschien zit er ook wel eentje tussen welke zeker aan het stadion gegeven kan worden maar we leven in het nu en de realiteit is dat Ado de sponsorgelden heel hard nodig heeft. Dus moet er een commerciële naam op het stadion.

    Reply
  4. 4

    heeljereetvol

    Merkwaardig Wanvertoning is ook een goede naam, maar hou het simpel gewoon lelijk koekblik.

    Reply

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl