Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Ton

    Hallo beste medesupporters langs deze weg wil ik jullie laten weten dat ik dit jaar geen reacties meer plaats!
    Ik wens jullie fijne feestdagen en een goed 2025 toe!
    Adios vanuit een heet en zonnig Calpe!

    1. 1.1

      Jan Verveel

      Adios Ton!
      Neem je onze dakdekker ook even mee

  2. 2

    heeljereetvol

    @Ton perfect nu MW nog

    ADIOS.

  3. 3

    Verkeerde Henk

    He hé, hij wordt wakker. Mijn reacties waren dus niet oproerkraaiend maar steekhoudend. Adios Ton. Neem je #MW ook mee.

  4. 4

    Mike

    Het plezier wordt al tijden verpest, hoop is er niet bewijst de wedstrijd van afgelopen vrijdag, 4 van de 22 is voor de echte supporters een lijdensweg die een keer moet stoppen, witte zakdoekjes graag, Kalazic out! Adios!

  5. 5

    De Geep

    De cijfers zeggen genoeg dat MW vindt dat we Kalazic z’n gang moeten laten gaan en dan moet hij het maar eens aan z’n blindengeleidehond vragen.
    Kijk naar wat deze man getraind heeft zeg genoeg een hij is leuk voor een jeugdploegie maar niet voor dit werk.

  6. 6

    Mw

    Onze oproerkraaiers en afzeikers op deze site sluiten zich aan bij een anonieme “supportersgroep”?
    Gaan we weer dreigend het trainingsveld op? Rellen en bedreigen is het enige wat leeghoofden bezig houdt. Als dat de oplossing wordt is het snel totaal gedaan met betaald voetbal in Den Haag. Welk zichzelf respecterend bedrijf wil zich associëren met rel tuig. Ga zelf maar met de pet rond om al die duurbetaalde uitgerangeerde sterren te betalen. Anders gaan deze ook nog weg en moet onder 21 het seizoen afmaken.
    Succes met jullie werkwijze maar dat is niet insteek.
    P.s. is verkeerde Henk nog niet opgenomen bij de GGZ. Die hoort niet vrij rond te lopen.

    1. 6.1

      Ed Slier

      Niks anoniem aan FCDH hoor

    2. 6.2

      Mw

      Supportersgroep is een ruim begrip en ik lees geen verband of naam. Alleen jouw naam staat zoals altijd als plaatser. Dus voor de leek blijft dit proza anoniem en maakt dit niet vrolijk. Ook omdat er op normale wijze met het bestuur is/wordt gecommuniceerd. Waarom worden deze gesprekken niet voortgezet in plaats van de “dreigende” taal in dit stuk?
      Als normale meelevende supporters met de club hebben wij hier recht op en geen escalaties dus.
      Die brengen niets.

  7. 7

    Bas1968

    Adios mw

  8. 8

    heeljereetvol

    Adios MW

    Over welke rellen heb je het toch de jaren 70,80,90?

    Welke dure spelers?

    Geef gewoon toe je voorspellingen over de jeugd en Kalazic waren gewoon waardeloos de cijfers laten het zien, het trieste is dat jij degene bent die anderen iedere keer aan het afzeiken bent die het gewoon over voetbal willen hebben.

    Daarbij haal je de meest achterlijke dingen naar voren van het niveau Parnassia.

    Doe de groeten aan Kalazic als je straks de pionnen mag uitzetten voor hem op het trainingsveld en niet stiekum z’n hond bespringen want het is namelijk hondenweer.

    1. 8.1

      Mw

      Leeghoofd zeker kind aan huis bij Parnassia. Zou mij zwaar beledigd voelen om met jou geassocieerd te worden. Jij bent zeker een dierenmisbruiker bij gebrek aan een vrouw. Waar Heeljereetvol van vol is loopt je smoel van over. En nu snel weer terug in je hok.
      Ps ik heb nog geen positief woord over voetbal en onze club van jou hier gelezen. Meelullen met andere leeghoofden en ophitsers dat is jou passie.

  9. 9

    Bas1968

    Kijk wie is hier nou de opruier. Sukkeltje

    1. 9.1

      Mw

      Jij leeghoofd. Of weet je niet wat je schrijft?

  10. 10

    Olitano

    Beste MW, er wordt al een tijdje gepraat met de directie en trainer. Aan die tafel zitten niet alleen bestuursleden van Supportersvereniging Haagsch Bluf, maar ook supporters van diverse tribunes. Van die gesprekken worden keurige verslagen gemaakt en gepubliceerd. Echter heb ik niet het idee dat we als supporters er iets mee opschieten. Meer het idee dat de leiding van onze club de niet zoveel zeggende gesprekken doet alleen om aan te geven dat ze contact hebben met de achterban.

    Aan de verklaring van FCDH is niets mis mee, ze uiten hun zorg over de gang van zaken. Net als velen dat doen. Ik lees nergens dat geweld gepromoot wordt. Ook niet dat ze geweld willen gebruiken.

    Nu is mijn vraag aan jou hoe jij dit structurele probleem zou aanpakken.

    1. 10.1

      Mw

      Beste Olitano. Dat er geregeld gepraat wordt is duidelijk. Waar het misgaat is de paniek aankopen en inzet van oudere spelers. Vaak spelers zonder binding met onze club. Dit heeft de overhand gekregen de laatste seizoenen. Zijn aardige spelers alleen vaak op het einde van hun latijn. Niets mis mee als zij de jeugd die ingepast moet worden in het elftal gaan ondersteunen en begeleiden. Den Haag en omstreken heeft veel talent. Ook onze -21 zit er vol mee. Maar het bestuur en de staf moeten deze wel gebruiken en iedereen moet hierin geduld op kunnen brengen. Nu verdwijnen de talenten via de achterdeur naar clubs waar ze wel een kans krijgen om hogerop te komen. Eén herkenbaar elftal met Haagse bluf hebben wij al jaren niet meer gezien. Hier moet visie opkomen en zeker voor de lange termijn. Deze visie ontbreekt. Er is alleen korte termijn planning met als doel promoveren maar dat zie ik niet snel gebeuren. De trainer en staf moeten het nu doen met wat er staat. Dit is te weinig maar niet hun schuld. Eerdere acties gaven toch een onveilig gevoel. Er moet voorkomen worden dat er weer trainingen worden ontregeld en de trainer zich niet veilig voelt. We hebben vaker gezien dat goede bedoelingen helaas door bepaalde figuren als provocatie met alle gevolgen van dien zijn verlopen. Voorbeeld de misgelopen promotie tegen Excelsior.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl