Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Snolvangrinsven

    Domme k koe, die mensen moeten 2 uur in een bus zitten om 20 km verderop te spelen en zij zichzelf maar volvreten en gratis bier zuipen op de eretribune. kkk hoer moet gewoon de pleuris bek houden als je mensen als vee behandeld gaan ze zich er ook naar gedragen.

    Ze moet zich kapot schamen voor gedrag van de spelers op het veld en domme tyfus trainer op de bank over gedrag gesproken die maken je club te schande samen met deze domme hoer.

  2. 2

    Hans

    Oorzaak Mw. van Grinsven? Een wanprestatie van trainer en spelers op het veld. Daar schaam ik mij kapot voor. Je verlies afschuiven naar het support! Trouwe mensen die graag komen kijken naar de club, en al jaar in en jaar uit, belabberd voetbal zien. Daar moet het bestuur, technische dienst, trainer, en spelers voor schamen. Jullie zijn geen support waard eigenlijk.

    Uw veroordeling mag u in eigen zak steken Mw. van Grinsven. Van naam een Admiraal, maar in de bestuurskamer zeker niet.

  3. 3

    Hans

    Oja Mw van Grinsven, ik hoorde heel lang discriminerende teksten gezongen worden tegen de keeper van Den Haag, alsof het een Homo is. Waarom zegt u hier niets over, Mw. van Grinsven?

    Scheids waarom werd er niet gestaakt? Handsbal Den Haag Penalty, Handsbal Excelsior, doorspelen. Het is allemaal zo doorzichtig dat Zeist een hekel heeft tegen ADO. Mw. van Grinsven waar bent u met u veroordeling?

  4. 4

    Verkeerde Henk

    Ik keur het gedrag ook zeker niet goed maar regeren is vooruitzien mevrouw van Grinsven. Een trainer die sinds de 2e seizoenshelft aan het dwalen is geslagen, resultaten en spel werden minder en minder, niet luistert naar z’n spelers en dat alles kwam nu samen on deze wedstrijd. Hadden jullie hem niet eerder uit z’n lijden moeten verlossen? Doelstelling simpelweg niet gehaald tenslotte. Was dit ook niet gebeurd.

  5. 5

    Mike

    Supporters schamen zich voor de club, dat je je zo laat afslachten op een bepalend moment is echt uniek, zelden vertoond, schaamteloos gewoon. Dat kan geen (betalende) supporter waar dan ook ter wereld aanzien en dan kan er wat gebeuren, ja mevrouwtje van Grinsven, zo werkt dat in de voetballerij. Ga weer hockey doen ofzo.

  6. 6

    Voorburg

    Mee eens met alle reacties, 2e seizoenshelft was een wanprestatie opzouten met van Grinsven en de trainer.

  7. 7

    Voorburg

    Met haar grote bek om de fans harder aan te pakken, haar admiraal moet haar eens hard in d’r reet nemen misschien dan ze dan eens beter kan nadenken. Het is nu al bijna o mogelijk om het stadion binnen te komen of een uitwedstrijd normaal bij te wonen.

  8. 8

    Peter

    Zo erg was het nou ook weer niet wat er gebeurde in het uitvak. Logisch dat de supporters zwaar teleurgesteld en zich voor schut voelden staan vanwege de complete wanprestatie. Totaal afgeslacht door een falende trainer, die zijn team compleet in de war heeft geschopt door zijn idiote opvattingen. Weg met die man.
    Uithuilen en opnieuw beginnen.

    Come on The Hague

  9. 9

    Jansen

    van Grinsven samen met Kalezic opkk. Raare muts. “We gaan het hard aanpakken” Wat ga je doen dan? Ze heeft geen idee van welke club ze voorzitter is joh…

    1. 9.1

      Mw

      Ik hoop het tuig van de echte supporters scheiden. De echte supporters zijn altijd de dupe van een kleine meerderheid die komt om te rellen en zoeken hiervoor altijd een aanleiding. Of het nou goed of slecht gaat.
      Ben blij dat ik gisteren tussen het thuispubliek kon zitten. Maar heb mij ook diep geschaamd.

  10. 10

    Lodewijk van avezaath

    Van grinsven , huppelkutje wat wou je doen dan met je aanpakken. Weet je wie je aan moet pakken die domme trainer het mongoolse straalt van zijn lelijke kop af.

  11. 11

    Piet

    Van Grinsven veroordeeld de supporters. Ik zat achter de TV, Mw. van Grinsven. Let op uw woorden, voordat je het weet sta je voor de rechtbank. Niet erg goed nagedacht van de baas van ADO.

  12. 12

    Rob

    Nu bij Utrecht- GAE ook vuurwerk maar het vak zal nu wel niet leeg hoeven.

    Dit is veel gevaarlijker omdat ze naar elkaar in de vakken gooien ipv op het veld.

    Dat heet met twee maten meten.

  13. 13

    Rob

    Ook nog eens bekertjes op het veld maar gewoon doorspelen???

  14. 14

    Rob

    En nu wat op het hoofd gegooid.

    Gewoon doorspelen.

    Misschien moet die fantastische directeur van ons de KNVB op het matje roepen

  15. 15

    Ton

    Wie had aan het begin van het seizoen gedacht dat wij de nacompetitie zouden gaan halen?
    Ik denk niemand dit alles hebben wij te danken aan de directie en Kalazic met zijn staf!
    Al met al hebben wij een fantastisch seizoen gedraaid!
    Ik wens iedereen een fijne vakantie tot volgend seizoen vanuit een zonnig Marbella!

  16. 16

    mars

    dat je je club zo laat afslachten mw van grinsven daar had je al eerder moeten in grijpen en niet achter af zegen ja de supporters hebben het gedaan die k ut trainer had je in de winterstop al de laan uit moeten sturen met ze 5-3-2 spel wat nooit gaat lukken dan roep je de druk juist op je af haal pastor maar lekker naar den haag en die k ut train er uit gooien

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl