Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Bas1968

    Gelukkig zijn we door. Vanaf nu gewoon met de beste 11 zeker in de beker want zo word je bekend.

  2. 2

    Verkeerde Henk

    In de eerste helft stonden er toch enkele spelers in die in de eerste seizoenshelft regelmatig in de basis stonden, zoals Che en Koudossou, maar duidelijk werd dat zij of de tegenstander onderschatte of wedstrijdritme missen. In de 2e helft met de wijzigingen werd het iets beter maar het hield niet over. Gelukkig door de ervaren jongens als Van der Sande en Henkie Veerman nog gered van een afgang. Afsluiten en weer focus op de competitie waarin het ECHT moet gebeuren. Nog wel een kanttekening: Marsman…… De beoogde eerste doelman….. Maar is hij een directe echte versterking? Ben vooralsnog niet overtuigd.

    1. 2.1

      Peter

      Marsman is niet goed genoeg voor eerste keeper bij ons.

  3. 3

    Peter

    Precies Bas. Geen fantasie-opstelling. Gewoon het beste team.

  4. 4

    Rob

    Snap die trainers nooit. Ok, je wil je beste spelers sparen maar begin gewoon met je sterkste opstelling en wissel als je ruim voorstaat

  5. 5

    Bas1968

    Vorig seizoen ging het ook lekker in de beker. Vroeger waren we ook echte cup fighters. Maar alles op promotie zetten vindt ik onzin. Als je populair bent verkoop je ook je spelers veel beter kijk naar feyenoord met de conference league. Fc denhaag heeft alles nodig om weer serieus genomen te worden dus ook de beker come on.

  6. 6

    Ton

    Was de azijn weer bij de Jumbo in de aanbieding?
    Wat een azijnzeikers weer met hun reacties!
    Het gaat om het resultaat en dat is FANTASTISCH voorheen zouden we al uitgeschakeld zijn!

    1. 6.1

      Hans

      Ja, Ton we zijn allemaal blij met de overwinning, het was weer een geweldige wedstrijd, en Excelsior Maassluis van de mat gespeeld, met top voetbal!

  7. 7

    heeljereetvol

    Maar goed dat die oude Paling veteraan hem er toch maar ff in tikte voor ons, nu hopen op een thuis loting al ben ik bang dat het wel weer PSV uit zal worden knvb kennende.
    Winnen is winnen en we hebben gewonnen!

    Wel triest dat we zo weinig kaarten krijgen in zo’n leeg stadion.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl