Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Rob

    Wanneer nemen we afscheid van die Granli? Zou zo geweldig zijn maar elke wedstrijd die hij meespeelt is een drama achterin

  2. 2

    Hans

    Beste MW, moeten er geen versterkingen komen? 0-2 achter, het trainingskamp in Spanje heeft weinig effect gehad. Ik hoop dat ze het nog recht trekken, maar de verdediging is zwak!

    1. 2.1

      Mw

      Leermomenten moeten er nog uitslijten.

  3. 3

    Rob

    Speel toch met Koudousso of Ché

  4. 4

    De Geep

    @Hans versterking is prima alleen laten we nu eens kijken ze gaan in de aanval en de achterhoede sluit niet aan krijg je een heel lang veld bal verlies en dan is deomschakeling ook heel slecht van het middenveld en aanval. Dits gewoon tactische gezien gewoon slecht dit zien we in heel veel wedstrijden en daarom komen we iedere keer vaak achter.
    Als team moet je aansluiten en ook omschakelen dit heeft te maken met onze trainer ook al haal je betere spelers prima maar haal dan spelers die in het veld het regelen en schijt aan de trainer hebben.

  5. 5

    Hans

    Met vechtlust terug gekomen, proficiat! Alleen de verdediging heef grote aandacht nodig, wat een knoeiwerk soms. Steeds maar weer terug naar de keeper, terwijl er voor vrije mensen staan. Er is nog veel werk te doen.

    Drie punten heel FCDH is blij!

  6. 6

    Mw

    Waar zijn die azijzeikers? Er staat een elftal waar we mee vooruit kunnen. Blijven strijden en zijn niet in paniek bij een achterstand. Geeft juist een reden een schep er bovenop te doen. Dit is kwaliteit en hebben we jaren gemist. Geen elftal in de KKD die dit na doet. Moet nog zien of de nieuwelingen de boel echt beter maken. Ik ben van mening dat dit niet het geval is en een aantal jeugdspelers de dupe zijn en weer af moeten haken bij het 1e. Demotivatie voor hen.

  7. 7

    Rob

    Na de wissel van Granli werd het beter. Niet meer opstellen.

  8. 8

    Peter

    Mooie tweede helft met heel mooie goals en vechtlust. Top.
    Come on The Hague

  9. 9

    Verkeerde Henk

    Verdedigend is Granli inderdaad niet sterk maar hij gaf in de 1e helft ook een paar aardige crosspasses. Werk dus aan de winkel voor Kalezic en inderdaad de aansluiting van aanvallen naar verdedigen is zwaar onder de maat. Een middenvelder erbij die dat wel in zich heeft en niet opgeeft…… Toornstra???
    Maar deze 3 punten zitren gelukkig weer in de pocket en ik moet de spelers ook een compliment geven voor de veerkracht.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl