Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Sassenheim

    Haha, die Mathijsen beschikt dus al over een mooi staaltje Haagsche Bluf. Roepen dat je 10 tot 12 nieuwe spelers haalt en maar met de helft komen Whahaha.. Maar goed we zullen het zien. Maar ben bang dat het weer een seizoen word van “Bluf zweet en tranen” … Suc6 alle!

    1. 1.1

      Ticho

      Als iedereen fit blijft, heb ik er wel vertrouwen in. Zeker als Granli en Mieghem nog komen. Komlenovic, Wentges, Asante, Klas, Sellouki… jong talent icm Veerman, Granli, Mieghem. Kunnen zeker meedoen voor een play off plek. Maar toegegeven, de bank is niet sterk genoeg. En ADO kennende… laten we straks weer wat talenten lopen voor een appel en een ei.

  2. 2

    Schollekop

    Hoop toch ook dat Granli komt. Je hebt dan een redelijke verdediging. Denk toch dat de eerste competitiewedstrijd te snel komt. Misschien dat over een wedstrijd of 4,5 er een ingespeeld elftal staat die voor de nacompetitie kan gaan. Voor directe promotie is het nog te vroeg.

    1. 2.1

      Ton

      Hoeveel hebben ze gespeeld gisterenavond?

  3. 3

    Duimen

    Waem, Veerman, Sellouki, Komljnovic, Wentges, Asante en misschien Granli en Wieghem… Prima elftal, hopelijk verrast Idaho nog. Ik geloof dan wel in een play off plek. Maar spoeling is dun, zwakke bank. Dus duimen …

  4. 4

    Hans

    Met andere woorden: ADO is wederom niet klaar als de competitie begint. Beschamend met een nieuw bestuur, en vind dit een nalatend optreden. In het bedrijfsleven heeft een onderneming als ADO geen schijn van kans door deze onbenullen, de laatste letter van ADO. Logisch dat er ieder jaar geld bij moet van een sponsor! Leren ze het dan nooit? Het lijkt er wel op, en zal de Graafschap daar vanavond hopelijk geen voordeel uit halen. We gaan het zien. Waar wordt het uitgezonden?

  5. 5

    Verkeerde Henk

    Wat weer een negativiteit op deze site. Er zijn meerdere clubs die nog niet klaar zijn en eentje zelfs in de top van de eredivisie ook nog eens veel meer als ons te besteden heeft. Laten we nu eens een beetje vertrouwen in Mathijsen en de nieuwe directie hebben. Tot nu toe zijn de aangetrokken spelers kwalitatief gezien een versterking voor ons en gezien de geruchten, van Michem, kijkt hij echt alleen naar kwaliteit en niet naar kwantiteit.

    1. 5.1

      Hans

      Met je eens, maar ze zijn weer niet klaar! Het zoveelste jaar achter elkaar. Bij het begin van de competitie sta je klaar aan de start, getraind en vol passie ga je voetballen. Zo hoort het bij een BVO. Goed voor de supporters de club en eventuele sponsoren die mee willen doen.

    2. 5.2

      Ton

      0-0 gespeeld!
      Hans we zijn er dus toch klaar voor!

  6. 6

    Rob

    Hans, je vergeet dat de nieuwe TD, bestuur en trainer pas laat zijn binnengekomen en dus toen pas zijn begonnen met de werkzaamheden die al in juni gedaan hadden moeten zijn. Dus het huidige bestuur etc. gaat best aardig, ze zijn alleen veel te laat aangesteld en daarom ben je nu nog niet klaar voor.
    In ieder geval een paar positieve namen al ben ik bang dat het allemaal te mager is tot nu toe. Maar we gaan het zien, vanavond is een mooie graadmeter voor waar we nu staan.

    1. 6.1

      Peter

      Ben ik helemaal met je eens Rob.
      En vanavond zien we al een beetje hoe we er voor staan en waar we nog tekort komen.
      Come on The Hague.

    2. 6.2

      Hans

      Je schrijft het zelf Rob veel te laat en niet klaar.

  7. 7

    Peter

    Viel me gisteren niet tegen met deze spelers. Moet wel nog wat bij.
    Waren wat mogelijkheden.
    Come on The Hague.

    1. 7.1

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl